Biesse ve Handl, Avusturya’daki güçlerini yeniden birleştiriyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Biesse ve Handl, Avusturya’daki güçlerini yeniden birleştiriyor

06-02-2018
Biesse ve Handl, Avusturya’daki güçlerini yeniden birleştiriyor
Biesse, Avusturya pazarındaki varlığını güçlendirmekiçin saygın distribütörü olan Handl ile stratejik bir OrtaklıkAnlaşması yapmaya başladı.

Uzun yıllardır başarılı bir Biesse iş ortağı olan Handl, artık Avusturya'da tek distribütör olarak hizmet edecek. Böylece Handl daha önce Biesse Avusturya tarafından gerçekleştirilen tüm ticari ve hizmet faaliyetlerini yerine getirmekle sorumlu olacak. Handl ile Biesse Grubu arasındaki ilişki doğrudan Biesse merkezi aracılığıyla yönetilecek.

Federico Broccoli, Biesse Türkiye CEO’su ve Grup Şirketleri Direktörü; "Bu tarihi ve başarılı ilişkiyi yenilemekten son derece mutluyuz, değerlerimiz ve yeterliklerimizden oluşan iki kurum için birlikte çalışma fırsatı, dünyanın en sofistike pazarlarından birinin daha desteklenmesine olanak tanıyacaktır." şeklinde açıklamada bulundu ve "Handl'ın mükemmel yerel hizmetinin ve Biesse'nin son teknoloji ürün portföyünün yanı sıra, yeni IoT Sophia Servis Platform'unun kombinasyonuyla, ülkemizdeki müşterilerimiz için katma değer yaratacağız. Biesse olarak, Handl'ı tekrar aramızda görmekten son derece memnunuz ve bunu Avusturya'daki gelecekteki ortak başarımız için stratejik bir kilometre taşı olarak görüyoruz "diye ekledi.

Mr. Handl ise; "20 yılı aşkın bir süredir, sattığımız her makine için tüm müşterilerimize güçlü bir katma değer sunuyoruz. Bunu sloganımızla da ortaya koyuyoruz: Danışmanlık, Eğitim, Hizmet.

En iyi ürün portföyünün bir kez daha Avusturya'daki en iyi servis sağlayıcıyla birleştirileceğini görmekten mutluluk duyuyoruz. Biesse bize çok ikna edici bir teklif sundu ve gerçekten Biesse ürünlerinin - hem de kurumun - bizim ve şirketimiz için mükemmel bir uyum içinde olduğuna inanıyoruz.

Son yıllarda, ürünlerimizden bağımsız olarak, hizmetlerimiz de hiç şüphesiz müşterilerimiz için bir zorunluluk olduğunu kanıtladı" şeklinde açıklamalarda bulundu.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak