Biesse, Ziyaretçilerini Pasero Kampüsünde Ağırlıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Biesse, Ziyaretçilerini Pasero Kampüsünde Ağırlıyor

01-10-2017
Biesse, Ziyaretçilerini Pasero Kampüsünde Ağırlıyor
Biesse, 19-21 Ekim tarihleri arasında kendi teknolojilerinin ahşap ve plastikle çalışanlara sağladığı avantajları göstermek için Pesaro kampüsünün kapılarını açacak.Müşterilere birinci elden makine, otomatik sistemler, gelişmiş yazılımlar ve üretim süreçlerini optimize etme ve fabrikaları dijital hale getirme yeteneğine sahip birbirine bağlı teknolojileri test etme ve gözlemleme olanağı sağlayan 190.000 metrekare yenilik. Tech Center’da ziyaretçilere, IoT projesinden kaynaklanan ve şirketlerin müşterilerine maksimum verimlilik, etkinlik kazandıran ve rasyonelleştirici operasyonlar gerçekleştirmek için geniş bir hizmet yelpazesi sunmalarını sağlayan SOPHIA, Biesse platformunu tanıma fırsatı bulacaksınız.

Ziyaretçilere SOPHIA'nın sunduğu imkânları açıklamak için, projeyi gösterecek önemli konuşmacılarla "SOPHIA, makinelerden daha fazla değer" konulu bir seminer düzenlenecek ve üçüncü gününde seminerler Biesse'nin CasaClima ile olan ortaklığına adanacak ve Cleaf.

BAVANT, MES ile yazılım alanında da önemli gelişmeler

(Manufacturing Execution System), BiesseSystems tarafından işleme gereksinimlerine uygun olarak tüm üretim akışlarının entegre ve verimli yönetimi için sunulmaktadır. Ayrıca, üç komple üretim hattı ve kesim, iç içe yerleştirme, köşeli uygulama ve delme işlemleri için kullanılan panellerin işlenmesine ayrılmış çeşitli çözümler görüntülenebilir ve böylece ziyaretçilere, üretim akışının otomasyonunun verimlilik ve kalite değerleri sunulur.

Belirli demolarla ve Biesse'nin vasıflı teknik ve satış personeliyle imalat dünyasının talepleri ve ihtiyaçları hakkında soruları yanıtlamak için mevcut 50'den fazla ekiple  çözüm üretilir.  Bu ekip ziyaretçilere ayrıca, Yalın Fabrika olmanın ne demek olduğunu gösterecek olan Kaizen ekibi eşliğinde Biesse tesislerine yapılan çeşitli turlar düzenleyebilecekler.

"'Inside', müşterilerimizle güçlü bir işbirliği ilişkisi sürdürmek ve firmamızın teknolojiye özel özverisini her geçen yıl teyit etmek için çok önemli olan bir randevudur. Müşterilerimize sürekli sağladığımız destek ve yardım, bu sektördeki şirketlerin büyümesini ve verimliliğini belirleyebilen yenilikçi unsur için "yeni" arayışımıza olan ısrarlı araştırmamızdan kaynaklanmaktadır.

Bu etkinlik, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileri ağırlıyor ve onlara, tutkumuza, bilgimize ve teknolojimize bunları sunarak Biesse deneyimini tam olarak yaşama şansı sunuyor.

İmalat fabrikalarını dijitalleştirecek olan teknoloji ve hizmetler ile Biesse Group genel merkezinde kapılarını müşterilerine açıyor.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak