BETA KİMYA 30. Yılını Boğaz’da Bir Tekne Gezisi İle Kutladı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

BETA KİMYA 30. Yılını Boğaz’da Bir Tekne Gezisi İle Kutladı

10-05-2016
BETA KİMYA 30. Yılını Boğaz’da Bir Tekne Gezisi İle Kutladı
Türk mobilya ve Ahşap tutkalları konusunda sektörün lider firması BETA KİMYA, 30 yılını tekne gezisi ve Cırağan sarayındaki yemeğin de dahil olduğu iki günlük bir etkinlik ile kutladı.

Kutlamalar 1 Nisan Cuma günü İstanbul Boğazında düzenlenen bir tekne turu ile başladı. Yoğun bir katılımın olduğu tur, Kabataş’tah hareket eden teknenin güvertesinde verilen bir kokteyl ile başladı.

Daha sonra orkestranın güzel müzikleri eşliğinde akşam yemeğine geçildi. Yayın grubumuzun da hazır bulunduğu yemekte firmanın yöneticileri, müşteriler, tedarikçileri ve sektörden dostları biraraya geldi. Burada bir konuşma yapan Beta Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister, firmanın öyküsü ve geldiği nokta konusunda bilgiler vererek konuklarına teşekkür etti.

Tüm ekibin konuklarla tek tek ilgilendiği ve masalarda ekonomisi, iş dünyası ve sektörel konuiların konuşulduğu bu güzel gezi boğazın eşsiz manzarasında verilen müzik ziyafeti ve başta Sayın Pelister ve eşi olmak üzere konukların danslarıyla sone erdi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak