Balkanlar ve Ortadoğu’nun Etkili Fuarı : MEDWOOD ATHENS, 2012

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Balkanlar ve Ortadoğu’nun Etkili Fuarı : MEDWOOD ATHENS, 2012

13-01-2012
Balkanlar ve Ortadoğu’nun Etkili Fuarı : MEDWOOD ATHENS, 2012
Balkanların merkezinde, Atina’nın yeni ve modern fuar alanı olan Metropolitan Expo’da 29 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında kapılarını açacak olan MEDWOOD 2012 fuarı, yayın grubumuz da dahil olmak üzere ahşap ve mobilya endüstrisinin tanınmış isimlerini bir kez daha biraraya getirecek.
MEDWOOD, Yunanistan'da 2006, 2008 ve 2010'da olduğu gibi, her iki yılda bir düzenlenen ülkenin tek mobilya yan sanayi fuarı konumunda.

Avrupa ve Ortadoğu'nun KASTAMONU ENTEGRE'nin yanısıra Türk ahşap ve mobilya sanayinden de isimleri biraraya getirecek olan fuar, makinadan aksesuara geniş bir alana hitap etmekte. Fuarın katılımcılarının sergileyecekleri ürünler arasında hemen her çeşit mobilya malzemesi, ahşap, inşaat ve dekorasyon malzemeleri, yarı mamül ürünler ve mobilya tedarik malzemeleri ile ağaçişleme makineleri bulunmakta.

Atina havalanı'nın yakınında, havayolu, metro, tren ve çevre yollarının kavşağında, şehir merkezine ulaşımı kolay bir alanda gerçekleştirilmekte olan MEDWOOD'un 17.500 m2'lik bir alan üzerinde 200 katılımcı ve 12.000 ziyaretçiyi biraraya getirmesi bekleniyor. Fuarın katılımcıları arasında uluslararası pazarların önde gelen markaları EGGER, SHELMAN, ALFA-WOOD, FILOXYL, NIKOLIDAKIS GROUP ve BLUM gibi isimlerin yanısıra KASTAMONU ENTEGRE'de bulunmakta.

Sadece Yunanistan pazarına değil, ziyaretçilerinin özelliği nedeniyle tüm Balkan ülkeleri pazarlarına ve Ön Asya ülkelerine hitap etmekte olan MEDWOOD 2012 fuarı, bu pazarlarla ilgilenen firmalar açısından önemli bir fırsat oluşturmakta.
yazar

E-bülten için e-posta bırak