Avrupa’nın gelenekselleşen SICAM Fuarı 12-15 Ekim 2021’de gerçekleşiyor.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Avrupa’nın gelenekselleşen SICAM Fuarı 12-15 Ekim 2021’de gerçekleşiyor.

11-09-2021
Avrupa’nın gelenekselleşen SICAM Fuarı 12-15 Ekim 2021’de gerçekleşiyor.
SICAM, Pandeminin akut aşamasından sonraki ilk küresel ticaret fuarı, gelenek olduğu üzere uzun zamandır beklenen normale dönüş..SÜRECİ SONUNDA .12-15 Ekim 2021 tarihleriarasında Pordenone’de gerçekleştirilecek .

 

 Bu yıl 500'den fazla katılımcı nın katıldığı  Sicam fuarında katılımcı listeleri (her zaman olduğu gibi, gerçek zamanlı olarak https://www.expositcam.it/en/p-826/exhibitors-list-2021/ adresinde çevrimiçi olarak güncelleniyor.  12 - 15 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya, Pordenone'de yapılacak olan SICAM Mobilya Endüstrisi için Uluslararası Bileşenler, Aksesuarlar ve Yarı Mamul Ürünler Fuar, geçen yılki zorunlu aradan sonra, bu yıl 12’ncisini gerçekleştiriyor.  Yeni bir ticaret fuarı deneyimini başarıyla tasarlayan ve geçtiğimiz yıllarda dünyanın her yerinden operatörlerin dikkatini çeken bu etkinliğin erdemli döngüsünü bir kez daha harekete geçirecek.

 SICAM ekibinin yorulmadan üzerinde çalıştığı bu sabırsızlıkla beklenen geri dönüş, ekonomik açıdan olumlu olsa da, son derece zor bir sezonun ardından canla başla buluşmaya şiddetle ihtiyaç duyan bir pazar buluyor.

 SICAM'ın kurucusu ve patronu Carlo Giobbi, “Herkesi kesin, güçlü ve cesur seçimler yapmaya zorlayan ekonomi için şüphesiz hassas bir zaman” diyor. “Ulusal ve bölgesel makamlar tarafından yayınlanan mevcut düzenlemelere uymak için önlemler alarak ve ortaya çıkabilecek her türlü yeni duruma uyum sağlamaya hazır, gerekli beceri ve araçlara sahip olmanın kesinliği ile desteklenen, 'Covid içermeyen' bir etkinlik tasarladık. Amacımız, katılımcılar ve ziyaretçiler için güvenli bir ticaret fuarı sağlamak.

 “Geçtiğimiz 18 ay boyunca, 'fuarın yeniden gerçekleşmesi  ve birlikte inşaası için katılımcılarımızla sürekli doğrudan temas halinde kaldık. Hepimiz, normale dönme, 'ticaret fuarı' kelimesine olabileceği ve sahip olması gereken tek anlamı, yani insanlararası bir buluşmayı gerçekleştirme ihtiyacına kişisel olarak tanıklık etme arzusunu paylaşıyoruz.

 “Bu seçim, firmamızın gerekli tüm önlem ve özeni göstererek işi, üretimi ve ekonomiyi eski haline getirmesi gerektiğini göstermektedir. Hepimiz karantinanın getirdiği kısıtlamalara uyum sağlamayı başardık, dijital olayları ve rafine çalışma yöntemlerini tercih ettik. Ancak günün sonunda bunlar çözüm değil, acil durumla başa çıkmanın kesinlikle ilginç bir yoluydu. İleriye dönük belirli deneyimleri artırmaya devam edecek, ancak hiçbir zaman bir ticaret fuarı etkinliğinin yerini almayacak, insanlarla fiziksel olarak, planlı veya tesadüfen buluşma ve olayları daha iyi anlama, onlara dokunma fırsatına sahip olma, çalışma ve iletişim kurmanın yeni yolları. elinizle, işaretleri ve duyguları kavrayın ve paylaşın.”

Sektörün ilk kişisel uluslararası ticaret fuarında, başta Almanya, İspanya, Türkiye, Avusturya, Yunanistan ve Polonya olmak üzere 30'dan fazla ülkeden 500'ün üzerinde katılımcı yer alacak. Halihazırda, fuar  alanının %90'ı zaten dolmuş durumda. Salon 10 bu yıl yeniden kurulacak. Organizatörler, belirli güvenlik önlemlerinin alınmasına yardımcı olmak ve restoran ve servis alanlarına daha fazla yer ayırmak için bu geçici salonu tutmaya karar verdiler.

Pordenone'ye kaydolan katılımcıların sayısı ve her şeyden önce liste, içerik açısından zengin, canlı ve verimli bir ticaret fuarı için en iyi arama kartıdır. Pordenone'ye geri dönmeye karar veren yüzeyler dünyasından birçok önemli ismin geri dönüşü, seramik, musluk ve armatürler ve taş segmentlerinden şirketlerin artan varlığı ile birlikte bir etkinliğin portföyünü tamamlıyor. Donanım segmentindeki bazı eksikliklerden bağımsız olarak, herhangi bir ev veya sözleşme alanı için herhangi bir mobilya parçası yapmak için ihtiyacınız olan her şeyi bulun.

SICAM, belirli alanlar yeniden düzenlenirken hizmetler ve ortak alanlar için daha fazla alan ayrılmış, kısmen yenilenmiş bir yerleşim planıyla yeniden kamuoyuna görünecek. Giobbi, "Katılımcılarımız ilkelerimize çok aşinadır" diyor. "Pordenone'ye gelmeyi seçenler - ve dahası böylesine kafa karıştırıcı zamanlarda bile kararlılıklarını ve girişimci kapasitelerini teyit edenler - tüm dikkatimizi ve saygımızı kazandılar. Bize duydukları güvenin karşılığını vermek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Önümüzdeki haftalarda en yoğun çabalar ziyaretçiler etrafında şekillenecek, ancak katılımcıların sayısı ve kalitesi önümüzdeki Ekim ayında Pordenone'ye varışlar konusunda büyük bir iyimserlik uyandırıyor. Ziyaretçilerin etkinliğe erişebilmeleri için önceden çevrimiçi kayıt yaptırmaları gerektiğini unutmayın ( https://www.expositcam.it/en/p-707/online-registration/ ). Girişte kontroller olacak.

Diğer kıtalardan da talep sıkıntısı olmamasına rağmen, Avrupa'nın her yerinden birçok kayıt geldi. Küresel seyahat durumu, doğal olarak SICAM'ın olasılıklarında belirleyici faktör olacaktır

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak