AGT WOODEX’te iran pazarındaki gücünü sergiledi.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

AGT WOODEX’te iran pazarındaki gücünü sergiledi.

23-02-2017
AGT WOODEX’te iran pazarındaki gücünü sergiledi.
Mobilya bileşenleri sektörünün öncü markalarından olan AGT, İran’ın en önemli fuarı Woodex 2017’de yer aldı. 2017 yeni panel renkleri ile fuar ziyaretçileri ile buluşan AGT’nin ürünleri bu yıl, İran’daki bayilerinin hem stand tasarımlarında hem de teşhirde yer aldı. İran’ın mobilya yan sanayisi alanındaki tek fuarı olan Woodex, Türkiye’nin yanı sıra  Almanya, İtalya, Çin gibi ülkeler başta olmak üzere 60 ülkeye ev sahipliği yaptı.  Bu yıl 15. si düzenlenen Woodex Uluslararası Mobilya Yan sanayileri, Aksesuarları ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı Tahran Fuar Alanı’nda gerçekleşti. AGT, Woodex Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuar ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı’nda Panel koleksiyonuna kattığı 20 yeni renk ile fuarda ilgi odağı oldu.  

Firma bayileri  270  ve 210'ar m2'lik  standlarıyla Woodex'te yer aldılar. Tasarımlarında AGT Profil, AGT Panel ve AGT Panel'in kullanıldığı standlarda, camın kusursuz berraklığı ahşapla birleştirilerek modern bir görünüm elde edildi. Standlarda özellikle markanın yeni Soft Touch panelleri kullanılarak, tek renk profillerden doğan, sade şıklık ve uyum ön plana çıkarıldı.
İran'ın başkenti Tahran'da gerçekleşen ve bu yıl 60 ülkeden sektörün en önemli firmalarına ev sahipliği yapan Woodex Fuarı'yla ilgili konuşan AGT Genel Müdürü Şirzat Subaşı; "İran, mobilya sektörü için çok önemli bir pazar. Biz de bu pazarın en güçlü oyuncularından biriyiz. AGT kalitesini ve ürün çeşitliliğini tüm sektöre yakından gösterme fırsatı bulduğumuz bu fuarı bu nedenle çok önemsiyoruz. Woodex Fuarı'nda da 2017 yeni panel renklerimizi lanse ettik, büyük ilgi ve beğeniyle karşılandı. İhracatımızda önemli payı olan İran pazarında güçlü bayilerimiz ve ürünlerimizle etkimizi gün geçtikçe artırmayı planlıyoruz" dedi.
AGT, Woodex Fuarı'nın ardından, İran'daki bayi ve ustalarına özel Parke Ürün Eğitimi gerçekleştirdi.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak