AFSden yeni bir ürün serisi: KLIPSLI ENDÜSTRİYEL HORTUMLAR

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

AFSden yeni bir ürün serisi: KLIPSLI ENDÜSTRİYEL HORTUMLAR

13-05-2014
AFSden yeni bir ürün serisi: KLIPSLI ENDÜSTRİYEL HORTUMLAR
Endüstriyel hortum ürün yelpazesini, yaptığı Ar-ge ve Ür-ge çalışmaları ile her geçen gün genişleten AFS, endüstriyel havalandırma pazarına yeni bir ürün sundu. Klipsli (Dış Spiral Takviyeli) Endüstriyel Hortumlar (KL) üretmeye başlayan AFS, en kaliteli ve en uygun fiyatlı yeni ürünlerini yurt içi ve yurt dışı pazara sunmaya başladı.
PVC, poliüretan ve silikon kaplamalı kumaş çeşitleri bulunan klipsli endüstriyel hortumlar, galvaniz çelikten mamül klips ihtiva ediyor. Yapısı itibari ile en ağır şartlar altında kullanıma uygun olan klipsli endüstriyel hortumlar, sürtünme, ezilme, sıcaklık gibi fiziki şartlara karşı yüksek mukavemetlidir. Her ortamda hava akışı sağlayabilen güçlü ve esnek bir yapıya sahip olan klipsli endüstriyel hortumlar, 80 mmden 600 mmye kadar 14 değişik çapta üretilmektedir.

Üretildikleri kumaşın çeşidine göre değişiken sıcaklık dayanımlarına sahip olan KL ürünlerde; PVC kaplamalı klipsli endüstriyel hortumlar -30 ila +80 ºC; poliüretan kaplamalı ürünler 30 ila +100 ºC sıcaklık dayanımına sahipken silikon kaplamalı ürünler ise 30 ila +260 ºC sıcaklık dayanımına sahiptir. Ayrıca Poliüretan kaplamalı flexible hava kanalları yanmazlıkla ile ilgili Fransız standardına göre M0 sertifikasına sahipken, PVC ve silikon kaplamalı ürünler için de sertifika çalışmaları devam etmektedir.

Gerek Türkiyede gerekse global arenada endüstriyel havalandırma pazarının gelişip güçlenmesi için yeni ve geliştirilmiş ürün çalışmalarına önem veren AFS, klipsli endüstriyel hortumlarda da ürün yelpazesini genişletmeyi hedefliyor.
yazar

E-bülten için e-posta bırak