“Yüzey Tasarımı” Odaklı Uluslararası Tasarım Sempozyumu Kapsamında Karim Rashid ZOW’da

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

“Yüzey Tasarımı” Odaklı Uluslararası Tasarım Sempozyumu Kapsamında Karim Rashid ZOW’da

14-07-2011
“Yüzey Tasarımı” Odaklı Uluslararası Tasarım Sempozyumu Kapsamında Karim Rashid ZOW’da
CNR Expo İstanbul Fuar Merkezinde 15-18 Eylül 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuarları ve Ekipmanları Fuarı ZOW’un odak noktası bu yıl “yüzey tasarımı” konusu olacak. Uluslararası çapta tanınmış tasarımcı Karim Rashid, merkezi Bielefeld kentinde bulunan Clarion Survey GmbH’in yüzde yüz iştiraki olan fuar organizatörü Survey Fuarcılık Danışmanlık Ltd. Şti. tarafından planlanan fuara özel konferanslar programının temel düşünce konuşmacısı olacak.
Tasarım sempozyumu uluslararası nitelikte bir önem taşımakta olup tüm ZOW ziyaretçileri için sektördeki trendleri ve önemli ve ilginç noktaları ön plana çıkararak vurgulayan bir etkinlik olacak. ZOW’un satış bölümünün başkanı Aykut Engin bu konudaki düşüncelerini “Fuarın bu bölümünün tasarımını yapacak olan uluslararası tasarımcılar ve mimarlarla halen görüşmelerimizi sürdürüyoruz” diye açıkladı.
Verilen bilgiye göre fuarın katılımcı firmaları arasında bulunan Bauscdecor, Hanex, Interprint, Impress, Schattdecor ve Süddekor gibi dünya çapında tanınmış olan yüzey dekorasyonu tedarikçileri mobilya sektöründe ve iç dekorasyon alanında yüzey ve yüzey işleme konusundaki en son, en güncel trendleri sergileyecekler. Blum, Çebi Kilit, Ferrari, FGV, Häfele, Ojmar, Salice ve Viole gibi dekoratif mobilya parçaları, bağlantı parçaları ve aksesuarları üreten ünlü firmaların yanı sıra ASD Orman, Döllken, Lignadecor, Roma Plastik, Rehau, Surteco ve Syriamica gibi laminat ve PVC kenar bandı tedarikçileri ve Akritas, Alfawood, Kastamonu Entegre, Kronospan ve Orma gibi sunta ve MDF alanında özel üretim yapan uzman firmalar da Eylül ayında gerçekleştirilecek olan ZOW İstanbul’da ürünlerini sergileyecek firmalar arasında.
Türkiye'nin ekonomik potansiyeli, ivmesi ve stratejik konumu ile fuarın uluslararası deneyimi ve kendine özgü konsepti nedeniyle her geçen gün yeni bir küresel markanın ZOW Istanbul'u seçtiğini ifade eden yetkililer, 2011 yılında da 20.000 kişinin fuarı ziyaret etmesini beklediklerini belirtiyorlar.
yazar

E-bülten için e-posta bırak