"6. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması"na başvurular başladı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

"6. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması"na başvurular başladı

30-11-2012
Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından her yıl düzenlenen yarışma, tasarımcılarla üretici firmaları buluşturmakta. yapılan yazılı açıklamaya göre, Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, Türkiye İhracatçılar Meclisi işbirliği, OAİB organizatörlüğü, İstanbul, Ege ve Akdeniz İhracatçı birliklerinin katkısıyla düzenlenen "6. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması"na başvurular başladı.

Lisans öğrencileri, uygulayıcılar dışında, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin de başvuruda bulunabileceği bu yılki yarışmada 21 kategoride toplam 79 bin 500 lira ödül verilecek. Yarışmaya 17 Aralık tarihine kadar "www.designforexport.org" veya "www.mobilyatasarimyarismasi.org" web sayfalarından online olarak başvuru yapılabilecek. Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri 15 Mart 2013 tarihinde verilecek.

yazar

E-bülten için e-posta bırak