45. CIFF GUANGZHOU VE CIFM / INTERZUM GUANGZHOU 2020 ’NUN ERTELENMESİNE İLİŞKİN DUYURU

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

45. CIFF GUANGZHOU VE CIFM / INTERZUM GUANGZHOU 2020 ’NUN ERTELENMESİNE İLİŞKİN DUYURU

01-03-2020
45. CIFF GUANGZHOU VE CIFM / INTERZUM GUANGZHOU 2020 ’NUN ERTELENMESİNE İLİŞKİN DUYURU
Değerli katılımcılar, ziyaretçiler ve tüm sektör paydaşları, Çin yeni koronavirüs ile ciddi bir savaş yürüttüğü için, salgının önlenmesi ve kontrolü ülkenin şimdilik en önemli çalışmasıdır. Çin hükümetinin virüsü tutma yönergelerine uygun olarak, Guangdong Eyaleti Ticaret Bakanlığı ve Guangzhou Belediye Ticaret Bürosu kısa bir süre önce tüm büyük ölçekli ekonomik ve ticari etkinliklerin askıya alınması gerektiğini duyurdu.

 

 Tüm katılımcıların sağlık ve güvenliğini sağlamak için, organizatörler 45. Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nı (Guangzhou) (“CIFF Guangzhou”) ve Çin Uluslararası Mobilya Makine ve Mobilya Hammaddeleri Fuarı 2020'yi (“CIFM / interzum guangzhou”) daha sonraki bir tarihe kadar erteleme kararı aldılar. Fuarlar ilk olarak Guangzhou'da 18-21 Mart ve 28-31 Mart tarihleri arasında planlandı. Yeni tarih, zamanında bildirilecektir.

Çin'in Fuar endüstrisinin “milli takımı” tarafından düzenlenen bir marka fuarı olan CIFF, “katılımcıları ve ziyaretçileri ilk sıraya koyma” ilkesine bağlı. Çin'deki yeni koronavirüsün mevcut durumu göz önüne alındığında, insanların sağlığını ve güvenliğini koruma fuarlarını yeniden planlamak önemli ve gerekli bir karardır.

 

Ne kadar zor olursa olsun, CIFF her zaman olduğu gibi uluslararası mobilya ve mobilya endüstrisinin yanında olacaktır. Katılımcılarımızın, ziyaretçilerin, derneklerin ve tüm sektör paydaşlarının ortak çabalarıyla, gücünü en iyi şekilde kullanarak ve şov kalitesini artırarak, CIFF'nin dünyanın endüstri değeri birinci sınıf bir fuarına dönüşme ve daha fazlasını yaratma konusunda tam güven ve kabiliyete sahip olduğuna inanıyoruz..

Nazik anlayışınız ve sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz. Size ve ailenize sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Çin Dış Ticaret Guangzhou-Sergi Genel Corp.

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak