37. İNEGÖL MOBİLYA FUARI AÇILDI...

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

37. İNEGÖL MOBİLYA FUARI AÇILDI...

21-03-2017
37. İNEGÖL MOBİLYA FUARI AÇILDI...
Modef Fuarcılık tarafından düzenlenen "37. İnegöl Mobilya Fuarı" bugün 21 Mart 2017 tarihinde açıldı. Amacı İnegöl mobilya üreticilerinin sesini duyurmak, mobilya sektörünü kalkındırmak ve İnegöl mobilyasının ihracaat payını yükseltebilmek olan bölgesel İnegöl mobilya fuarı aynı zamanda ilçe ekonomisini de kalkındıran bir etkinlik halini almış.

Modef ve İmos Başkanı Sayın Yavuz Uğurdağ’ın açılış konuşması ile başlayan organizasyonda İTSO Başkanı Sn Metin Onur, Ağaç İşleri Federasyon Başkanı Sn Ali Rıza Ercan, BTSO Başkanı Sn İbrahim Burkay, İnegöl Belediye Başkanı Sn Ali Nur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Recep Altepe, Bursa Milletvekili Sn Hüseyin Şahin, Bursa Valisi Sn İzzettin Küçük ve Eski İç İşleri Bakanı Sayın Efkan Ala açılışa özel konuşmalar yaparak sektör mensuplarını selamladılar.  

Fuar . 26 Mart 2017 tarihinde son bulacak olan Fuar,  Başlıca kaynagı mobilya üretimi olan kentte   istihdam konusunda da önemli bir kaynak yaratmaktadır. bu kaynak sadece inegölde değil aynı zamanda Türkiye geneline yayılmış markaların bayilik ağlarıyla her il ve ilçede istihdama da katkı sunmaktadır.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak