33. Tüyap woodtech ahşap işleme makineleri 2020 fuarında 5 milyon dolarlık ticaret

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

33. Tüyap woodtech ahşap işleme makineleri 2020 fuarında 5 milyon dolarlık ticaret

13-10-2020
33. Tüyap woodtech ahşap işleme makineleri 2020 fuarında 5 milyon dolarlık ticaret
Yeni dönemin Tüyap çatısı altında ilk yüz yüze ihtisas fuarı olan 33’üncü Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı WoodTech 2020, yurt içi ve yurt dışından yatırımcı akınına uğradı. Reed Tüyap Fuarcılık’ın, Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD) iş birliği ile düzenlediği fuar, katılımcılarından tam not aldı. Pandemi şartlarında nasıl fuar düzenleneceği konusunda dünyaya örnek olan WoodTech 2020’yi yurt içi ve yurt dışından 6 bin 382 iş insanı ziyaret etti. Ziyaretçilerin büyük bölümü nitelikli yatırımcılardan oluşurken, fuara katılan firmaların yarısından fazlası fuar sırasında sipariş almanın memnuniyetini yaşadılar.

Tüyap’ın ilk yüz yüze fuarında 5 milyon dolarlık ticaret


Koronavirüs pandemisi sonrasında Tüyap çatısı altında yüz yüze düzenlenen ilk ihtisas fuarı olan WoodTech 2020 33. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı, büyük bir başarıyla gerçekleşti. Tüyap Fuarcılık’ın grup şirketlerinden Reed Tüyap Fuarcılık’ın, Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD) iş birliğiyle  10-14 Ekim tarihlerinde düzenlen fuara yerli ve yabancı firmaların ilgisi yoğun oldu.


29 yıldır düzenli katıldığımız ortadoğu , balkanlar ve avrasyanın en büyük, fuarı olan woodtech fuarında ekin yayın grubu Mobilya dergisi ve Furniturk Decoration dergilerimizle  bu yıl yine fuardaydık. 2000 yılından buyana fuarın yurtiçi ve yurtdışı partner dergisi olan mobilya dergisi Eylül-Ekim 2020 sayımızı fuarda dağıttı. Standımızı ziyaret eden Tüyap A.Ş kurucusu sn Bülent Ünal Reed  fuarcılık gn müdürü Ali Muharremoğlu, Dergimiz İmtiyaz sahibi Nesip Uzun ve Tüyap icra kurulu başkanı İlhan Ersözlü pandemi sürecinin ilk fuarında birlikteler.

Yeni dönemin Tüyap çatısı altında ilk yüz yüze ihtisas fuarı olan 33'üncü Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı WoodTech 2020, yurt içi ve yurt dışından yatırımcı akınına uğradı. Reed Tüyap Fuarcılık’ın, Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD) iş birliği ile düzenlediği fuar, katılımcılarından tam not aldı. Pandemi şartlarında nasıl fuar düzenleneceği konusunda dünyaya örnek olan WoodTech 2020’yi yurt içi ve yurt dışından 6 bin 382 iş insanı ziyaret etti. Ziyaretçilerin büyük bölümü nitelikli yatırımcılardan oluşurken, fuara katılan firmaların yarısından fazlası fuar sırasında sipariş almanın memnuniyetini yaşadılar.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak