Furnicept, Dijital bayilik ağını büyütüyor.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Furnicept, Dijital bayilik ağını büyütüyor.

01-05-2022
Furnicept, Dijital bayilik ağını büyütüyor.
Türkiye’nin Mobilya Aksesuar Sektöründe ilk dijital bayilik platformu Dünyamızda ve ülkemizde son 4 yıl içinde hemen her sektörde büyüyen E-ticaret ve dijital satış platformları, pandemi sürecinde en etkili ticaret platformları haline geldi.

www.furnicept.com

 Gerek mobilya,  gerekse aksesuar malzemeleri alanında gerçekleşen dijital platformların günümüzde en etkili olanlarından olan Furnicept Dijital Bayilik Platformu, sadece sıradan bir e-ticaret sitesi olmayıp Türkiye’nin en saygın ve küresel pozisyondaki markaların da dijital bayiliğini yaparak önemli bir yatırım gerçekleştirmiş. Bir yıl önce kurulan Platform bu gün bünyesinde 16 önemli markanın on binlerce ürününü bu plartformda rekabetçi fiyatlarla sergiliyor. Bu haliyle de firma hemen tüm tanıtım mecralarını da kullanarak, temsil ettiği markaların reklamlarını yapıyor, düzenli reklam ve kampanyalarla profesyonellere ve proje mimarlarına tek bir platform içinde hemen tüm tedariklerini gerçekleştirmelerini sağlıyor.   

            Platformun İngilizce versiyonunun da en kısa zamanda devreye girerek temsil ettikleri firmaları küresel pazarda da tanıtacaklarını belirten firma yetkilileri, Firmanın mobilya sektörü içindeki otuz yılı aşkın uluslararası deneyimi ve ilişkileriyle sektörün büyümesine katkı sağlayacaklarını belirtiyorlar. Hemen her ürün gurubunda ikişer markayla çalışan Furnicept’in bünyesinde bulunan markalar: Array, Mepa Mobilya Sistemleri, Beta kimya, Pelikan, Burak Teker, Oskar Mutfak Kiler sistemleri, Kapsan Mobilya, Tece Dekor Kenar bantları , Berfino, Disa Kulp, RMC Cemobsan, Tempo Aksesuar, Gasan Amortisör Sistemleri, Metaline Elektronik donanımları.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak