EGGER Roofing Board, her yapıda son dokunuşu oluşturur.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

EGGER Roofing Board, her yapıda son dokunuşu oluşturur.

17-07-2017
EGGER Roofing Board, her yapıda son dokunuşu oluşturur.
Egger Roofing Board ile ?ayağınızın altı sağlam, çatınız güvenliHafifliğine rağmen yüksek yük taşıma kapasitesine sahip EGGER Roofing Board, ergonomik bir çatı döşemesi çözümüdür.Binalarda çok sayıda role sahip olan çatılar, ev inşaatında yük taşıma görevi de görmektedir. İşte bu nedenle çatının planlanması ve inşaası özel dikkat gerektirir. Planlama sırasında hem inşaat sahasındaki hava koşulları, hem de fiziki gereksinimler dikkate alınmalıdır.

Evinizin koruması

Yapı projelerinde, döşemelere ve giydirmelere ek olarak çatının doğru planlanması da önemli bir unsurdur ve çatı doğru planlandığında, yapının uzun ömürlü olmasını sağlar. İlk olarak Roofing Board, çatılarda güçlendirme elemanı olarak kullanılır, yani çatıları rüzgar veya deprem sırasında oluşacak yük etkilerine karşı güçlendirir. Ayrıca az bağlantıyla oluşturulan geniş yüzeyli bir çatı iskeleti, ısı kaybını önleyerek ses yalıtımını artırır ve konfor sağlar.

Hızlı, kolay, güvenli: EGGER Roofing Board

EGGER; çatıda mükemmel korumayı sağlamak amacıyla, yeni, ergonomik bir çatı kaplama levhası geliştirdi - EGGER Roofing Board; kendinden sonraki işlemler için son derece düzgün bir alt katman sağlayan eşsiz bir ürün. OSB 3 özelliklerinde üretilen bu ürün, ergonomik boyutları, profil sistemi ve hafifliği sayesinde benzer ürünlerden ?farklılaşıyor.

Kolay uygulama

EGGER Roofing Board, çeşitli ölçülerde ve ağırlıklarda üretilebiliyor:

• 2400 x 600 x 12 mm ölçüsünde 10,4 kg

• 2800 x 600 x 12 mm ölçüsünde 12,1 kg

• 2400 x 600 x 15 mm ölçüsünde 13 kg

seçenekleri ile mevcuttur.

Çatı ustaları, levhanın hafifliği sayesinde, taşıma ve uygulama sırasında daha az yük taşımak zorunda kalır. Ayrıca, levhanın hafif ve kolay taşınır olması, taşıma ve montajın sadece bir kişi tarafından yapılabilmesine olanak sağlar. Tek kişi tarafından uygulanabilen bu levha; hızlı ve güvenli montaj olanağı sunar.

Mükemmel hassasiyet

Uzun kenarlarında üst üste binen binili profil ve kısa kenarlarında bulunan lamba-zıvana profili sayesinde kolay bir montaj ve daha düz bir çatı yüzeyi oluşturmak mümkündür.  Roofing Board, üst üste binen binili profilinin kenetlenme etkisi sayesinde, sabitleme yapılana kadar güvence altındadır. Ayrıca, mertekler arası yükseklik farklılıkları, üst üste binen binili profil sayesinde giderilebilir. Lamba-zıvana profili sayesinde, mertek aralarında kesim yapmadan sonsuz montaj mümkündür. Kenar profillere entegre edilmiş 2 mm genişliğindeki genleşme boşlukları, sorunsuz bir montajı garantiler. Egger Roofing Board kolay ve hızlı montaj özelliği sayesinde, düz kenar OSB’ye kıyasla %30’a kadar daha fazla zaman tasarrufu ve %1’den daha az fire ile malzeme tasarrufu ve sonsuz montaj olanağı sağlar.

Yüksek performans

EGGER Roofing Board; her bakımdan inovatif bir üründür. Ergonomik ölçüleri sayesinde taşınması kolaydır ve ayrıca yenilikçi profilleri sayesinde çok hızlı monte edilir. Montaj maliyetleri, diğer çatı kaplama malzemelerine oranla daha düşüktür. EGGER Roofing Board ile ilgili daha geniş bilgi için: www.egger.com/roofingboard.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak