Basılı yayıncılık ve sosyal mecrada güçlü bir sektör yayını.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Basılı yayıncılık ve sosyal mecrada güçlü bir sektör yayını.

02-07-2021
Basılı yayıncılık ve sosyal mecrada güçlü bir sektör yayını.
Yaklaşık 30 yıldır mobilya ve yan sanayi ile ahşap işleme makineleri sektörüne yönelik yayınladığımız Mobilya Dergisi, günümüz yayıncılık koşullarında ortaya çıkan yeni yayıncılık argümanlarını belki de sektörel yayıncılık alanında en yaygın kullanan bir medya grubudur. 1996 yılında ilk internet yayıncılığına başladık. Geriye doğru baktığımızda bu gün web sitemizi kurduğumuzdan bu yana tamı tamına 25 yıl olmuş.

           Yayınlarımızı zamanla dijital platforma taşıyarak aylar boyu eski sayılarımızı tarayarak son 20 yıllık mobilya dergisi arşivini www.mobilyadergisi.com.tr internet sitemizde ücretsiz bir arşiv paneli açarak bedelsiz okurlarımızın hizmetine soktuk. Okuyucu, sadece üç beş sayfaya değil reklamları dahil 20 yıl boyunca yayınlanan tüm dergilerimize ücretsiz olarak erişebiliyor bugün. Keza yüzbinlerce sayfalık haber içerikleri fotoğraf ve videoların tümü erişime açık durumda. Yeni süreçte ortaya çıkan Facebook, İnstagram, Linkedin gibi sosyal medya platformlarını da aktif ve güncel kullanarak hizmet verdiğimiz firmaların haber ve içeriklerini burada paylaşarak firmalarımıza çoklu erişimler sağlıyoruz.

            Keza Mobilya dergisi sektör haber bültenlerini  her hafta düzenli şekilde sektörle paylaşarak, sadece  basılı bir yayın değil, çok yönlü çalışmalarla güncel ve etkili bir medya hizmeti sunuyor. Çalışmalarımızı şeffaf olarak ölçekleyebiliyor basın bültenlerimizden, sosyal medya tanıtımlarımıza kadar tüm çalışmalarımızı istatiki olarak ölçekleyebiliyor, bunları raporlayabiliyoruz. Gerek maillerin açılma oranlarının yüksek olması gerekse de maillerimizi ve haber bültenlerimizi açan üyelerimizin % 70 gibi büyük bir oranda aynı kişiler olması ve bunların düzenli olarak okumaları, sektördeki içerik okuma beklentilerini de ortaya koymakta ve bu konuda sadık bir okur kitlesine sahip olduğumuzu göstermektedir. Bunlar mobilya üreticileri, mağazalar aksesuar ve malzeme  satıcıları, makineciler ve plaka vb yan sanayi ile mimar ve akademik çevrelerden oluşmaktadır.  Bu başarıdan dolayıdır ki farklı sektörler internet sitemize banner ve içerik reklamları vermektedir. Google reklamlarının aşırı olması nedeniyle de şimdilik Google reklamlarını durdurduk. Sadece sektör reklamları alma kararı aldık.

            Mobilya dergisi yoğun ve zengin araştırma dosyaları yurtiçi ve yurtdışı sektör haberleriyle dolu dolu çıkıyor. Sektörün ulaşma imkanı olmayan önemli haber ve araştırma dosyaları hazırlıyoruz.. har sayımızda düzenli dosyalarla mobilya ve yan sanayimize önemli bilgi enformasyonu oluşturuyoruz. Tümbunlar sektörünhafızası olarak arşivlerde yer alacak. Sahip olduğumuz uluslararsı network’imizle bunu yapma şansına sahibiz.Mobilya dergisi dünya mobilya yayıncılarının en saygın derneği olan IAFP (uluslararası mobilya sektör yayıncıları derneği)’nin  başkanlığını yapmış saygın bir üyesi olarak dünyadaki sektörel tüm gelişmeleri meslektaşlarıyla paylaşma şansına sahip bunları da okurlarına sunabilmektedir.

            Bu sayımızda sizlere araştırmalarıyla, haberleriyle dolu dolu bir dergi hazırladık,  İyi okumalar dileğiyle, üç ay sonra  hazırlayacağımız İntermob&woodtech 2021 fuar sayımızda buluşmak dileğiyle hepinize sağlıklı bir yaz ayı diliyorum

Saygılarımla

Nesip Uzun.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak